Güncel Manşetler

“Ankara Kuşu” Çayırova’lı Başkanı Yazdı!

Ankara Kuşu isimli Twitter kullanıcı bugün attığı bir tweet ile Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Hatice Banu Çürüksuludemir ile ilgili bir tweet attı. Ak Parti’ye yakınlığıyla bilinen, Ankara kulisleri ile..

“Ankara Kuşu” Çayırova’lı Başkanı Yazdı!

Ankara Kuşu isimli Twitter kullanıcı bugün attığı bir tweet ile Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Hatice Banu Çürüksuludemir ile ilgili bir tweet attı.

Ak Parti’ye yakınlığıyla bilinen, Ankara kulisleri ile ilgili bilgiler ve istatistikler paylaşan Ankara Kuşu isimli sosyal medya kullanıcısı Kocaeli ile ilgili yaptığı paylaşımlara bir yenisini ekledi. Fakat bu kez yapılan paylaşım bir kulis bilgisi değildi. AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Banu Çürüksuludemir’in almış olduğu bir kitaptı. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın yazmış olduğu “Akıl ve Erdem” isimli kitabı eline ulaşan Çürüksuludemir’in görselini paylaşan Ankara Kuşu :  “Cumhurbaşkanı Sözcümüz İbrahim Kalın’ın Akıl ve Erdem kitabı ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Banu Çürüksuludemir’e ulaşmış.” şeklinde bir tweet attı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL