Güncel Manşetler

Anne-Çocuk Kulübü Kayıtları Başladı

Okul öncesi eğitimin temel taşı olarak örgün öğretime büyük destek sunan Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nde 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar başladı. 23 Ağustos 2017 Çarşamba günü (bugün) itibariyle Özgürlük,..

Anne-Çocuk Kulübü Kayıtları Başladı

Okul öncesi eğitimin temel taşı olarak örgün öğretime büyük destek sunan Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nde 2017-2018 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar başladı. 23 Ağustos 2017 Çarşamba günü (bugün) itibariyle Özgürlük, Yenimahalle, Şekerpınar, İnönü, Emek, Atatürk ve yeni dönemde eğitime girecek olan Akse Mahallesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nden alınacak kayıtlar 13 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılabilecek. 2012-2013 doğumlu 4-5 yaşlarında çocukların kayıt yaptırabildiği Anne-Çocuk Kulüpleri, 18 Eylül Pazartesi itibariyle eğitimlerine başlayacak. Çayırova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri’nde öğrenciler okul öncesi eğitimler alarak örgün öğretime daha donanımlı bir şekilde hazırlanmış oluyor. Çeşitli etkinlik ve aktivitelerle zenginleştirilen eğitimler öğrencilerin sosyalleşmesi açısından da büyük bir öneme sahip.
18 Eylül’de Eğitimler Başlıyor
Eğitim süresi boyunca gezi programları düzenleyerek öğrencilerin birçok farklı ortam görmelerini sağlayan Anne-Çocuk Kulüpleri’nde çocukların yanı sıra annelere yönelik çeşitli etkinlik, aktivite ve kurslar düzenlenerek veliler de bilgilendiriliyor. Ücretsiz olarak verilen el sanatları ve Kuran-ı Kerim derslerinin yanı sıra Rehberlik Hizmetinin de verildiği Merkezlere gelen veliler farklı zamanlarda eğitim seminerlerine katılarak Anne-Çocuk ilişkisi, çocuk gelişimi gibi birçok konuda bilgi sahibi oluyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL