Antrenörlük kurslarını başarı ile tamamladılar

Çayırova’nın 4 antrenörü daha oldu. Çayırovanın dört güzide sporcusu yeşil sahalar da ahlakları ile karakterleri ile örnek gösterilen, yeşil sahalara yıllarca futbolcu olarak terlerini akıtan Doğukan Tezcan, Ubeydullah Çetin, Fahrettin..

Antrenörlük kurslarını başarı ile tamamladılar

Çayırova’nın 4 antrenörü daha oldu.

Çayırovanın dört güzide sporcusu yeşil sahalar da ahlakları ile karakterleri ile örnek gösterilen, yeşil sahalara yıllarca futbolcu olarak terlerini akıtan Doğukan Tezcan, Ubeydullah Çetin, Fahrettin Görmüş ve Gökhan Türk artık Türk sporuna futbol antrenörü olarak hizmet edecekler.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açtığı antrenörlük kurslarını başarı ile tamamladılar.

Ayrıca çiçeği burnunda 4 antrenörler geçmişte Çayırova Gençlerbirliği Spor kulübü altında yıllarca futbol oynamış ve büyük başarılara imza atmışlardı.

Antrenörler Ubeydullah Çetin bölgede tanınmış spor adamı olan ve yıllarını gençlere adayan Çayırova Gençlerbirliği Spor kulübü 2.başkanı Muzaffer Çetin’in oğlu.

Ubeydullah Çetin futbol antrenörlük belgesine hak kazanarak gençlere hizmet bayrağını bir adım ileriye taşıyacağını göstermiş. oldu.

Antrenörlerin Futbol antrenörlük kursu Kocaeli TÜFAT merkezinde 10 gün sürdü. 10 gün boyunca ünlü eski futbolcu ve spor adamı Evren Turhan ve Serhat Sütlü hocalardan ders aldılar. Bu kursla bilgilerine bilgi katan antrenörlere bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL