Arapçeşme’ye Vizyon Proje

Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi 4 bin 953 metrekare alan üzerinde hızla yükseliyor. Bölgeye değer katacak Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde spor salonları, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler,..

Arapçeşme’ye Vizyon Proje

Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi 4 bin 953 metrekare alan üzerinde hızla yükseliyor.

Bölgeye değer katacak Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde spor salonları, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, mescit, etüt odası, derslikler, oyun odası, bilgisayar laboratuarı ve GESMEK kursları yer alacak.

İÇERİSİNDE YOK YOK

Toplam 4 bin 953 metrekare üzerine inşa edilen Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde spor salonları, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, mescit, belediye hizmet birimleri, etüt odası, derslikler, oyun odası, bilgisayar laboratuarı ve GESMEK kurslarını barındıracak.

HIZLA YÜKSELİYOR

Kaba inşaatı ve cephe imalatı tamamlanan Arapçeşme Bilim, Kültür ve Spor Kompleksi’nde ıslak hacim çalışmalarında son aşamaya gelindi. İnce işlik çalışmalarının başladığı komplekste çevre düzenleme çalışmalarına da başlandı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden yetkililer, inşa çalışmalarının belirlenen program dahilinde sürdüğü bilgisini verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL