Genel Güncel Manşetler Politika

ARAS’ tan Büyük İddia

Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve eski belediye başkanı Mehmet Aras, geçtiğimiz seçim döneminde genel siyasetin gündemine oturan açıklamalarıyla en çok ses getiren siyasetçilerden biriydi. Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde hem yaptığı..

ARAS’ tan Büyük İddia

Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve eski belediye başkanı Mehmet Aras, geçtiğimiz seçim döneminde genel siyasetin gündemine oturan açıklamalarıyla en çok ses getiren siyasetçilerden biriydi. Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde hem yaptığı açıklamalar hem de milletvekili adaylığını genç bir adaya bırakmasıyla adından uzunca söz ettiren Aras siyaset sahnesini bırakmadı.
Aras bu kez Trakya bölgesinde sahneye çıktı. Belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi adaylarına yönelik, belediyecilik ve hitabet dersi eğitimlerine Trakya bölgesinden başladı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYYLARINI EĞİTİYOR.
Aras bu kapsamdaki ilk eğitimini Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirdi. Tekirdağ ilindeki bütün teşkilatların hazır bulunduğu programa basında yoğun ilgi gösterdi.
Aras; eğitimsiz asker savaşta nasıl başarılı olamazsa, eğitimsiz siyasetçide asla başarılı olamayacağını ifade etti. Aras 31 Mart mahalli idareler seçimleri nedeniyle büyükşehir belediyesi kanunu, belediye kanunu ve hitabet konularının işlendiği eğitimlerine ülkenin bütün bölgelerinde devam edeceğini söyledi.
BÜTÜN BELEDİYELERİ BİZ KAZANACAĞIZ.
Acemi doktor candan, acemi hoca dinden eder. Acemi siyasetçide partisini iktidardan eder diyen Aras. Bu seçimde tıpkı 1994 seçimlerinde olduğu gibi bütün belediyelerde zafer kazanacağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL