Aras’ın gündeminde ekonomi ve Erdoğan vardı

Şoför Cumhurbaşkanı Oldu, Kapıcıya Bir Araba Çok mu? Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin Kocaeli il binasında basının karşısına çıktı. Aras’ ın gündeminde..

Aras’ın gündeminde ekonomi ve Erdoğan vardı

Şoför Cumhurbaşkanı Oldu, Kapıcıya Bir Araba Çok mu?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin Kocaeli il binasında basının karşısına çıktı.

Aras’ ın gündeminde ekonomi ve Cumhurbaşkanı vardı. Aras konuşması içinde Erdoğan’ a geçmişini hatırlatarak bu günü üzerinden yüklendi. Halkın acı durumunu rakamlar üzerinden ortaya koyan Aras, çarpıcı rakamları basın ile paylaştı.

Tüik verilerine göre, ülke nüfusunun %45 Açlık Sınırı, %85 Yoksulluk Sınırı altında. Tüketici enflasyonu %19,96, üretici enflasyonu %40, işçinin, memurun, emeklinin kredi kartları patlamış durumda. Köylünün traktörü hacizli. Halkın alım gücü temel gereksinimlerini gidermeye yetmiyor. Hükümet aç insanlar için, milyarlarca liraya samsuna golf sahası yapıyor. Marmaris’ e yazlık, Ahlat’ a kışlık saray yapıyor. Açız diyene İngiltere’ de raflar boş diye cevap veriyor. Bizim dolu raflardan mal almaya gücümüzün yetmediğini göz ardı ediyor.

Hükümet ülkeyi böyle bir batağa sürüklemesine rağmen burnundan kıl aldırmıyor. Eleştirilere burnu havada, kibir içinde cevaplar veriyor. Kapıcının bile arabası var diyor. Kapıcı olmak suç mu, kabahat mi? Kapıcı arabaya binmesin mi? Binmemeli mi? Sen bir İETT şoförüydün, bu millet seni Cumhurbaşkanı yaptı. Bu millet şoförden Cumhurbaşkanı olmaz mı dedi. Sen şimdi nasıl kapıcının bile arabası var diyebiliyorsun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL