Aras’tan siyasete bombalar!

Erdoğan, İnce’ yi yardıma çağırdı! Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı yine renkli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Partinin il binasında basının karşısına geçen, il başkanı ve genel başkan danışmanı,..

Aras’tan siyasete bombalar!

Erdoğan, İnce’ yi yardıma çağırdı!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı yine renkli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Partinin il binasında basının karşısına geçen, il başkanı ve genel başkan danışmanı, Mehmet Aras gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu.

Son aylarda ülke siyasetinde gelişen önemli olayları bir kıta içerisine sığdırarak anlatan Aras, salondakileri hem güldürdü, hem de alkış aldı.

Aras’ ın kıtası şu şekilde;

Çav bella tutmadı, 

Ayasofya yetmedi, 

Meral eve dönmedi, 

Yetiş Muharrem yetiş..

 

Son aylarda ülkede kurulan siyasi partilerin tamamını proje partileri olarak nitelendiren Aras, bu partilerin olası bir seçimde kurulması muhtemel olan ittifakların oy dağılım dengeleri hesap edilerek, kurulduklarını söyledi.

 

Fatih Erbakan’ ın yükselişine engel olmak için kuruldular.

Davutoğlu’ nun partisine gelemeyecek partisi, Babacan’ ın partisine, dermansız parti diyen Aras, bu partilerin Fatih Erbakan’ ın yükselişine engel olmak için kurulduklarının altını çizdi.

Muharrem İnce, hükümete can simidi oldu.

Muharrem İnce tarafından, bu gün Sivas’ da ilan edilen yeni hareketin ise olası Cumhurbaşkanlığı seçiminde, millet ittifakının oylarını bölmeyi hedeflediğini ifade eden Aras; İnce için “can simidi” benzetmesi yaptı.

Meral Akşener’ in, Bahçeli tarafından, eski partisine davet edilmesini hatırlatan Aras, Akşener partiye dönmeyince, Muharrem İnce yardımlarına koştu dedi.

Arasın sözlerinden iktidar da nasibini aldı.

Halep yerinde fakat arşın ortada yok!

Hükümeti eleştiren Aras, hükümet kendisini küresel güç ilan ediyor, fakat bir trilyon dolar borcu var. Halep yerinde duruyor lakin arşını birisi arakladı mı yoksa dedi.

Ege adalarını yunandan Fatih Erbakan temizleyecek.

Yunanistan ile son günlerde artan gerilime de değinen Aras; Dr. Fatih Erbakan’ ın cumhurbaşkanlığında ege adalarını yunandan temizleyeceğiz dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL