Aret Vartanyan’la Hayaller Gerçek Oldu

Yazar Aret Vartanyan, Kocaeli 10. Kitap Fuarı’ndaki “Aşk’tan İş’e Hayalleri Gerçek Kılmak” söyleşisi ile okurlarıyla bir araya geldi Kocaeli’deki okurları tarafından büyük ilgi gören Aret Vartanyan, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nın..

Aret Vartanyan’la Hayaller Gerçek Oldu

Yazar Aret Vartanyan, Kocaeli 10. Kitap Fuarı’ndaki “Aşk’tan İş’e Hayalleri Gerçek Kılmak” söyleşisi ile okurlarıyla bir araya geldi

Kocaeli’deki okurları tarafından büyük ilgi gören Aret Vartanyan, 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nın ikinci gününde okurlarıyla buluştu. Kılavuz Gençlik Sahnesinde gerçekleşen söyleşide okurlarıyla sohbet eden Aret Vartanyan, “Güçlü insan olun, inandığınız şeylerin peşinden gidin. Kimseyi taklit etmeyin, kendinize ait olan hayatı yaşayın” tavsiyelerinde bulunarak iş ve aşk hayatındaki hayalleri gerçek kıldı.

GÜÇLÜ İNSAN OLUN
Okurlarıyla samimi bir şekilde söyleşiyi gerçekleştiren Vartanyan, ”Okulda öğretmenin, evde annenin, mahallede komşunun istediği çocuk olmamız isteniyor. Kendimizden uzaklaşarak başkaları ne der derdine düşüyoruz. Hal böyle olunca, bana ait bir hayatı mı yoksa kopya bir hayatı mı yaşıyoruz diye düşünüyorum. Güçlü insan olun. Gerçekten güçlü insan maskelerin arkasında saklanmaz. Güçlü insan eksiğiyle, fazlasıyla kendini gösteren insandır” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZI EŞİT BÜYÜTMELİYİZ
‘‘Kime sorsak herkes huzur, sevgi istiyor’’ diyen Vartanyan, “Sevgi evliliğe yetmez. Bir tarafın hakim olduğu ilişki, ilişki değildir. En başta kadının ekonomik özgürlüğünü, eğitimini elinden alırsanız erkeğe bağımlı bir kadın modeli yaratırsınız. Kadın erkek eşitliği hiçbir zaman olmayacak. Ta ki ne zaman kız ve erkek çocuğu eşit büyüyecek o zaman eşit olur. İkiyüzlü olmayacağız. Samimiyeti ve mutluluğu aramalıyız” ifadelerine yer verdi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
Söyleşinin sonunda katkılarından dolayı Aret Vartanyan’a Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi hediyelerini takdim etti. Hediye takdimi sırasında konuşan Vartanyan, “10’uncusu düzenlenen kitap fuarı her yıl gelişmeye devam ediyor. Çok güzel bir etkinliğe bir kez daha imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL