Artmaya Devam Ediyor

Hava Sıcaklıkları Artmaya Devam Ediyor   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün önümüzdeki 5 gün için (30 Temmuz/3 Ağustos) yaptığı değerlendirmelere göre; Hava sıcaklıklarının batı ve güney kıyılarda artmaya devam ederek Marmara Bölgesi..

Artmaya Devam Ediyor

Hava Sıcaklıkları Artmaya Devam Ediyor

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün önümüzdeki 5 gün için (30 Temmuz/3 Ağustos) yaptığı değerlendirmelere göre;

Hava sıcaklıklarının batı ve güney kıyılarda artmaya devam ederek Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredebileceği belirtilmektedir.

Gün içindeki en yüksek hava sıcaklıklarının; Kocaeli’de 32-38, İstanbul’da 32-34, Edirne’de 36-39, Çanakkale’de 35-39, Bursa’da 34-37, Balıkesir’de 34-38, İzmir’de 37-40, Manisa’da 38-42, Aydın’da 41-44, Muğla’da 38-41, Antalya’da 39-41, Adana’da 37-40 dereceler civarında seyredeceği tahmin edilmektedir.

Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ayrıca yüksek sıcaklıkların da etken olabileceği değerlendirilen orman yangınlarına sebebiyet vermemek için; izin verilen mesire yerleri haricinde bulunan ormanlık alanlarda ateş, mangal, vb. yakılmaması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ederiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL