Genel Güncel Kültür Sanat Manşetler Yaşam

‘’Asalet Kumkuması’’ seyirciyle buluşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, gelecek sezonda sahnelenecek olan iki yeni oyun için çalışmalara devam ediyor. 2017-2018 sezonunda 100 bine yakın seyirciyle buluşan Kocaeli Şehir Tiyatroları, yeni sezon için hazırlıklarını..

‘’Asalet Kumkuması’’ seyirciyle buluşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, gelecek sezonda sahnelenecek olan iki yeni oyun için çalışmalara devam ediyor. 2017-2018 sezonunda 100 bine yakın seyirciyle buluşan Kocaeli Şehir Tiyatroları, yeni sezon için hazırlıklarını da sürdürüyor. Kocaeli Şehir Tiyatroları 2018-2019 sezonu için planlanan “Asalet Kumkuması” oyununun provalarında sona gelindi. Asalet Kumkuması tiyatro oyunu 29 Haziran’da “Tır Tiyatrosu” ile seyirciyle buluşacak.

“ASALET KUMKUMASI” TIR TİYATROSU İLE GELİYOR

Pervin Atamert tarafından, Moliere’in “Kibarlık Budalası” isimli oyunundan uyarlanan “Asalet Kumkuması” oyununun provalarında sona geliniyor. Ali Düşenkalkar’ın yönettiği “Asalet Kumkuması” isimli oyun, 29-30 Haziran, 1-2 Temmuz tarihlerinde Tır Tiyatrosu ile seyirciyle buluşacak. “Asalet Kumkuması”,  aynı zamanda 2018-2019 sezonunun açılış oyunu olarak ekim ayının ilk haftasından itibaren SDKM Büyük Sahne’de sahnelenecek. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaeli Şehir Tiyatroları, 2018-2019 sezonunda, bu oyunun yanı sıra 2 yeni oyunla ve pek çok geçmiş sezon oyunuyla perdelerini açacak.

“OYALANANLAR” YENİ SEZONDA

Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın yeni sezonda sahneleyeceği yeni oyunların provaları devam ediyor. Emir Özbek Yıldız’ın yazdığı “Oyalananlar” adlı oyunu Volkan Dinç yönetiyor. Sahne arkasında ve oyuncu kadrosunda, birbirinden yetenekli isimlerin bulunduğu oyun, Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Oyalananlar’ın ilk gösterimi ise 2018-2019 sezonunda yapılacak.

 

Oyun adı ASALET KUMKUMASI
Yazan Jean-Baptiste Poquelin MOLIERE
Uyarlayan- Yönetmen yardımcısı PERVİN ATAMERT
Yönetmen ALİ DÜŞENKALKAR
Koreograf CİHAN YÖNTEM
Dekor TAYFUN ÇEBİ
Kostüm FUNDA ÇEBİ
Müzik GÜRKAN ÇAKICI

Oynayanlar

Aydın Sigalı  Çağrı Mengüç  Emel Pala  Emre Işık   Erdoğan Cengiz   Fatih Sevdi   İrem Kahyaoğlu   Ozan Şahin   Senem Akman   Serhat Güzel

Tamer Gültekin   Tekin Ezgütekin   Ufuk Tuncer   Zeynep Özan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL