Genel Güncel Manşetler Teknoloji Yaşam

Askeri Helikopter düştü:4 Şehit

İstanbul Sancaktepe’te Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait UH-1 tipi askeri helikopter,  sokak arasına düştü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Helikopterde bulunan 2’si subay, 2’si astsubay 4 asker şehit..

Askeri Helikopter düştü:4 Şehit

İstanbul Sancaktepe’te Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait UH-1 tipi askeri helikopter,  sokak arasına düştü.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Helikopterde bulunan 2’si subay, 2’si astsubay 4 asker şehit oldu, bir uzman çavuş da ağır yaralandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eğitim uçuşu sırada askeri helikopterin düştüğü Samandıra’ya geldi. Bakan Akar ve Vali Yerlikaya olay yerinde incelemeler yaptı. Akar yaptığı açıklamada, “Helikopterde 2 subay 2 astsubay ve 1 uzman çavuş bulunmaktaydı. 11.02’de helikopterle irtibat kesilmiştir. Daha sonrada bu kaza meydana geldi. Kaza sonrası 2 subayımız ve 2 astsubayımız şehit oldu. Uzman çavuşumuz şu anda ameliyathanede. Personelimiz şu anda bilemediğimiz bir sebepten dolayı acil iniş gerçekleştirmişlerdir. Kimseye zarar vermemek için çaba göstermişlerdir. Hem adli hem idari soruşturma sürmekte” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL