Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
ASKON iftar programına yüksek katılım | Kocaelide Bugün

ASKON iftar programına yüksek katılım

GELENEKSEL “ASKON” İFTARINDA BİRARAYA GELİNDİ… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, TBMM Eski Başkanı İsmail KAHRAMAN ve Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı  İsmail Gülle’nin katılımlarıyla gerçekleşen ASKON Geleneksel İftar Programı’na, ASKON Kocaeli İl..

ASKON iftar programına yüksek katılım

GELENEKSEL “ASKON” İFTARINDA BİRARAYA GELİNDİ…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, TBMM Eski Başkanı İsmail KAHRAMAN ve Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı  İsmail Gülle’nin katılımlarıyla gerçekleşen ASKON Geleneksel İftar Programı’na, ASKON Kocaeli İl Başkanı Fatih Işık ve il Yönetiminin katılım sağladığı gözlendi.
Türkiye’nin her yerinden iş insanlarının ve ihracatçılarının da yer aldığı iftar programında katılım oldukça yüksekti.
Programın açılış konuşmasında ASKON Genel Başkanı  Orhan Aydın, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız  Fuat Oktay’a sözümüz var, ihracatımızı 10 Milyar dolardan 20 milyar dolara çıkaracağız, bunun içinde çok çalışacağız” sözleri salondaki katılımcılardan alkış aldı. Başkan AYDIN salonda bulunan misafirleri tekrar selamlayarak, katılım sağladıkları için teşekkürlerini iletti.

Günün sonunda ASKON Kocaeli İl Başkanı Fatih Işık tarafımıza “ Bizde Genel Başkanımız Orhan Aydın’ın liderliğinde İhracatta lokomotif il olmak ve ihracatımızı iki katına çıkarmak adına her zaman kinden daha çok çalışacağız, Kocaeli olarak bunu yapabilecek gücümüz ve sermayemizde malumuzdur.
Böylesi güzel bir iftar programında emeği geçen başta Genel Başkanımız Orhan Aydın ve Yönetim Kurulumuza teşekkürlerimi iletiyorum.” Diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL