Aşure ikramına vatandaşlardan yoğun ilgi

Gelecek’ten İzmit’te aşure ikramı   Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığı, Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımına Gelecek Partisi Kocaeli..

Aşure ikramına vatandaşlardan yoğun ilgi

Gelecek’ten İzmit’te aşure ikramı

 

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığı, Doğu Kışla Perşembe Pazarı’nda muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Aşure dağıtımına Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar’ın yanı sıra İzmit Kadın Kolları Başkanı Esra Yeşil, il ve ilçe yöneticileri Haluk Akyol, Abdurrahman Berrak da katıldı.

Yaklaşık 5 bin kişilik aşurenin dağıtıldığı etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Burada kısa bir açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, muharrem ayının önemine vurgu yaparak aşurenin de hemşerileri ve komşularıyla bir araya gelmek için güzel bir vesile olduğuna dikkat çekti.

Uçar, aşure ikramına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “İzmitli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Her ne kadar aşure ikramımız bir araya gelmemiz için bir vesile olsa da gerek il gerek ilçe teşkilatımız olarak sürekli sahadayız. Önümüzdeki günlerde yeni etkinlikler ve saha ziyaretleri vesilesiyle komşularımızla yeniden bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Aşure ikramına gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla vatandaşlara teşekkür ettiğini ifade eden İl Başkanı Serap Çakır ise, “Ramazan ayında olduğu gibi muharrem ayında da sahadayız. Bu mübarek günler kardeşliğimizi pekiştirmek açısından son derece önemli. Ayrıca bu tip etkinlikler manevi birlikteliğimize de çok büyük katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Aşure ikramından dolayı memnuniyetini dile getiren bir vatandaş ise Kocaeli’nde siyasi parti temsilcilerini göremediğinden yakınarak, “Özellikle iktidar partisinin mensuplarını görmeyeli çok oldu. İl Başkanımız Serap Çakır’ı sürekli olarak sahada görüyoruz. Genel Başkan Sayın Ahmet Davutoğlu da parti kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen üç kez Kocaeli’ne teşrif etti. Bu Gelecek Partisi’nin ilimizi ne kadar önemsediğini gösteriyor. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL