Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Ata bindiler, doyasıya eğlendiler | Kocaelide Bugün

Ata bindiler, doyasıya eğlendiler

BEYAZAY ’ın Atlı Misafirleri Türkiye Beyazay derneği Kocaeli şubesi doğuştan yürüyemeyen ve fizik tedavisi gören Engelli çocukları buluşturdu. Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü Derneği tesislerinde yaklaşık 20 Engelli çocuk ata bindi..

Ata bindiler, doyasıya eğlendiler

BEYAZAY ’ın Atlı Misafirleri

Türkiye Beyazay derneği Kocaeli şubesi doğuştan yürüyemeyen ve fizik tedavisi gören Engelli çocukları buluşturdu. Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü Derneği tesislerinde yaklaşık 20 Engelli çocuk ata bindi doyasıya eğlendi.

Farklı canlılara tanımak ve fizik tedavilerine destek olmak amacı ile at binme etkinliği düzenlendi. Hocalar ve aileleri eşliğinde etkinliğe katılan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli şubesi projelerden sorumlu başkan yardımcısı Tuncay Yıldırım yaptığı açıklamada: “Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli şubesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her alanda faaliyet göstermeye çalışıyoruz.

Bu gün burada sizlerle olmak bizim için çok büyük bir mutluluk. Daha engelsiz bir Kocaeli daha  engelsiz bir Türkiye daha engelsiz bir Dünya ideallerimiz doğrultusun da projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübüne göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim.” diye konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL