Atatürk 12 Ocak’ta İzmit Meclisi’nde

İzmit Belediyesi’nde 12 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Atatürk konuşulacak. Belediyenin ‘Genç Vefa’ etkinlikleri kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek programda 16 Ocak 1923 tarihinde Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan etmeden önce şehrimizde..

Atatürk 12 Ocak’ta İzmit Meclisi’nde

İzmit Belediyesi’nde 12 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Atatürk konuşulacak.

Belediyenin ‘Genç Vefa’ etkinlikleri kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek programda 16 Ocak 1923 tarihinde Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan etmeden önce şehrimizde gerçekleştirdiği ilk ve tek basın toplantısı, bu toplantıda yaptığı önemli açıklamalar ve basının önemi konuşulacak.

Aralarında ünlü gazetecilerden Galip Ataman, Sadun Çetin, Metin Karan, Adem Turgut ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un konuşmacı olarak yer alacağı programda protokol üyelerine, STK’lara ve öğrenci gruplarına Atatürk’ün İzmit konuşmalarını ve basının önemi anlatılacak.

İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek ve şehrimizin tarihten bugüne gelen öneminin ve basının etkisinin bir kez daha vurgulanacağı programa tüm vatandaşlarımız davetlidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL