Atatürk Bulvarında üst yapı tamam

Büyükşehir, İzmit Atatürk Bulvarı’nda üstyapıyı tamamladı. Doğu Kışla Parkı’nın girişine de otopark yapıldı Doğu Kışla Parkı’na 25 araçlık otopark; Atatürk Bulvarında üst yapı tamam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te Anıtpark ile..

Atatürk Bulvarında üst yapı tamam

Büyükşehir, İzmit Atatürk Bulvarı’nda üstyapıyı tamamladı. Doğu Kışla Parkı’nın girişine de otopark yapıldı

Doğu Kışla Parkı’na 25 araçlık otopark; Atatürk Bulvarında üst yapı tamam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te Anıtpark ile Doğu Kışla arasında bulunan Atatürk Bulvarı’nda üstyapı düzenlemesini tamamladı. Doğu Kışla Parkı’nın Atatürk Bulvarı yönündeki girişine ise 25 araç kapasiteli otopark yapıldı.

50 ADET DEKORATİF AYDINLATMA

550 metre uzunluktaki Atatürk Bulvarının asfaltlaması tamamlandı. Otobüs duraklarının yerleştirildiği bulvarda, orta refüjde düzenleme çalışmaları yapıldı. Orta refüje ve kaldırımlara 50 adet dekoratif led aydınlatma direği konuldu. Orta refüj ve kaldırımlar yenilendi. Bulvarda bulunan yağmursuyu ızgaraları da daha modern ve estetik bir görüntüye sahip yeni ızgaralarla değiştirildi.

PRESTİJ CADDELERDEN BİRİ

Bulvarın orta refüjünde park bahçeler tarafından çalışma yapıldı. Bulvardaki kot farklılıklarının uygun kot seviyesine getirilmesiyle daha konforlu hale gelen Atatürk Bulvarı, İzmit’in prestij caddelerinden birisi haline geldi. Atatürk Bulvarında 4 bin 800 metrekare baskı beton, 1700 bin metre andezit bordür, 3 bin ton asfalt serimi yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL