“Atatürk” Konulu Resim Sergisi

Tarihi Binada “Atatürk” Konulu Resim Sergisi   Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde Tarihi Tren Garı’nda açılan, “Atatürk” konulu resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,..

“Atatürk” Konulu Resim Sergisi

Tarihi Binada “Atatürk” Konulu Resim Sergisi

 

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde Tarihi Tren Garı’nda açılan, “Atatürk” konulu resim sergisi sanatseverlerle buluştu.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, “Atatürk’ün Ölümünün 84. Yıldönümü” anma etkinlikleri kapsamında, 41 Sanat işbirliğinde düzenlediği, “Atatürk” konulu resim sergisinin açılışını Tarihi Tren Garı Kocaeli Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirdi. Sergiye Vali Yardımcısı Şenol Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, kurum temsilcileri ve sanatseverler katıldı. Yağlı boya, kara kalem ve çini çalışmalarından oluşan 48 Atatürk resim çalışmasının yer aldığı sergiyi gezen protokol çalışmalar hakkında eser sahibi sanatçılardan bilgi aldı. Program emeği geçenlere Vali Yardımcısı Kaya tarafından belge takdimi ile sona erdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL