“Atatürk’ü, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı  “ Aziz milletimizin yetiştirdiği, Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. yılında rahmet, minnet..

“Atatürk’ü, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

 “ Aziz milletimizin yetiştirdiği, Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. yılında rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

10 Kasımların, Aziz Türk Milleti için Atatürk’ü Anma günü olduğu kadar bize bıraktığı eserlerin zenginleştirilmesine ve yeni nesillere daha iyi anlatılmasına vesile olması en büyük arzumuzdur.

Hayatını ülkesine adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimiz 99. yılında, muasır medeniyet seviyesi ve hatta onu aşma azim ve kararlılığıyla kadim medeniyet kodları üzerinde yükselerek miras aldığı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmakta; daha itibarlı ve daha güçlü bir ülke olma yolunda hızla ilerleyerek hiçbir dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin mazlum coğrafyaların sesi olmakta, bölgesinde barış ve istikrarın savunuculuğunu yapmaktadır.

Gururla ifade etmeliyiz ki bugün ülkemiz dünyada söz sahibi, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde stratejik rol üstlenen, gerçekleştirdiği hamlelerle ilham kaynağı bir ülke konumundadır. Türkiye Cumhuriyet Devleti son yıllarda dev yatırımlar ve büyük projelerle ekonomisini güçlendirirken, refah seviyesini de her geçen gün artırmaktadır.

Bize düşen, tarihsel süreci içerisinde “imkânı olan değil, imanı olan kazanır” diyerek iradesi, duası ve kurtuluş mücadelesi ile her türlü sıkıntının üstesinden gelmiş Aziz Milletimizin, milli ve manevi değerlerimizi her şartta yaşattığını, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıktığını unutmamak ve vatanımıza, bayrağımıza sevdalı, medeniyet değerlerimize sahip çıkacak nesiller yetiştirerek Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

 

Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL