Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Atık malzemeler yuvaya dönüşüyor | Kocaelide Bugün

Atık malzemeler yuvaya dönüşüyor 

İzmit Belediyesinde 3 müdürlük el ele verdi Atık malzemeler can dostlarımız için yuvaya dönüşüyor  Her alanda yaptığı tasarruf ve geri dönüşüm uygulamalarıyla kentte fark yaratmaya devam eden İzmit Belediyesi, eski..

Atık malzemeler yuvaya dönüşüyor 

İzmit Belediyesinde 3 müdürlük el ele verdi

Atık malzemeler can dostlarımız için yuvaya dönüşüyor 

Her alanda yaptığı tasarruf ve geri dönüşüm uygulamalarıyla kentte fark yaratmaya devam eden İzmit Belediyesi, eski araç lastiklerinden kedi evi, atık varillerden köpek evi yapımına başladı

 

İzmit Belediyesinde sıfır atık projesi kapsamında 3 müdürlük bir araya geldi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün geri dönüşüm çalışmaları kapsamında toplanan eski araç lastikleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kedi evi haline getiriliyor. Can dostlarımızı kış aylarında soğuktan, yaz aylarında ise sıcaktan koruyacak olan kedi evleri Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kentin çeşitli noktalarına dağıtılacak.

 KENTTE YAYGINLAŞACAK 

Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından özenle hazırlanan lastikler çevre kirliliği olmaktan çıkarak kediler için yuva haline geliyor. Rengârenk boyanan lastiklere ayrıca atık malzemelerden yapılan mama ve su aparatı yerleştiriliyor. Hiçbir masraf yapılmadan dönüştürülebilir malzemeleri kullanarak can dostlarına yuva yapan ekipler, atık varilleri de köpek evi haline getiriyor. Doğa ve hayvan dostu İzmit Belediyesi, çalışmaları ilerleterek kentin her noktasında kedi ve köpek evlerini yaygınlaştırmayı hedefliyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL