Avusturya Müsteşarı Türkiye-Avusturya Ticari İlişkilerini Anlattı

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek katılarak bilgilendirmelerde bulundu…

Avusturya Müsteşarı Türkiye-Avusturya Ticari İlişkilerini Anlattı

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek katılarak bilgilendirmelerde bulundu.

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek katılarak bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda Ağustos Ayı faaliyet raporunu anlatan KTO Başkanı Recep Öztürk ekonomik değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk ‘’Katıldığımız Her Platformda Üyelerimizin Sorunları Aktarıyoruz’’

Öztürk konuşmasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı ziyarete değinirken birlik başkanımız Sayın Rifat Hisarcılığlu’nun ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Üyelerimizin sektörel problemlerini birebir kendisine aktarma fırsatı bulduk. Yine Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfü Elvan’ın Kocaeli programında gerçekleştirdiği iş dünyası buluşmasında da KTO olarak pek çok sorunu bizzat dile getirdik. Başta üyelerimiz olmak üzere bilinmesini isteriz ki bizim işimiz ticaret ve ekonomi fırsat bulduğumuz her alanda üyelerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini söylemek bizim en asli görevlerimizden’’ dedi.

Avusturya Müsteşarı Türkiye-Avusturya Ticari İlişkilerini Anlattı

Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantına katılan Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek Avusturya’nın nüfus yapısı, Türkiye Avusturya ticareti hangi alanlarda geliştirilebilir, Avusturya yatırım fırsatları, Avusturya şirketleri nasıl destekliyor, banka transferleri ve vergi oranları gibi konularda meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Komite Sunumlar Ve Üye Tanıtımları Gerçekleştirildi

Körfez Ticaret Odası meclis toplantılarında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen komite sunumları ve üye tanıtımları bu ay da gerçekleştirildi. Komite sunumlarında Mehmet Gümüş ve Murat Çetinkaya komite sunumunu gerçekleştirirken NDA Analitik Çözümler firmasından Durmuş Öztürk ve One More İnternational Medikal Sağlık Bantları firmasından Hilal Karaca firmalarının hizmetleri ve alanları ile ilgili sunum gerçekleştirdiler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL