Genel Manşetler Politika

Ayar’dan TÜMSİAD’a ziyaret.

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı TÜMSİAD’ı ziyaret etti AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve parti yönetiminin birlikte yer aldığı heyet..

Ayar’dan TÜMSİAD’a ziyaret.

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı TÜMSİAD’ı ziyaret etti

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve parti yönetiminin birlikte yer aldığı heyet Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret heyetini TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Şube Başkan Yardımcıları Fehmi Okuyucu, Muhteren Çay, Yusuf Ekinci, Ahmet Duvarbaşı, Mustafa Akıncı, Murat Atacan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ok, Seyfettin Işık ve Necmettin Demirel karşıladılar.


TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetleri anlatan Başkan Korkmaz, göreve yeni gelen İlçe Başkanı İrfan Ayar’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’da parti olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL