Politika

Aydemir’den İZAYDAŞ Çıkışı

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası’nda bulunan ve bugünlerde kapanacağı açıklanan İZAYDAŞ ile ilgili olarak, “İZAYDAŞ’ı bu ilçenin başına bela eden kim?” diye sordu. Dilovası’nda bulunan ve bugünlerde kapanacağı..

Aydemir’den İZAYDAŞ Çıkışı

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası’nda bulunan ve bugünlerde kapanacağı açıklanan İZAYDAŞ ile ilgili olarak, “İZAYDAŞ’ı bu ilçenin başına bela eden kim?” diye sordu.

Dilovası’nda bulunan ve bugünlerde kapanacağı açıklanan İZAYDAŞ’la ilgili olarak tartışmalar devam ediyor. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir sosyal medya hesabı üzerinden, İZAYDAŞ’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Dilovası gündemini yıllarca meşgul eden İZAYDAŞ’ın kapatılmasını müjdeleyen yöneticilerimiz İZAYDAŞ’ı bu ilçenin başına bela eden kim? Pekâlâ kömürcüler OSB içinde aynı müjdeyi verebilecek misiniz? TIR parkını yerinde inceliyorsunuz Dilovası’nda yüzlerce nakliye firması var ve binlerce TIR var. Bu ilçede ve bu TIR’lar sokak ortasına zorunlu olarak park ediliyor her caddede ve her sokakta görmek mümkün ayrıca bu TIR’lara her gün cezalar yazılıyor ve kazaya sebep oluyorlar. Sizin TIR parkı dediğiniz belediye adına Ormandan tahsis edip 1 şahsa ya da bir guruba verdiniz verdiğiniz firma içinizden biri ve yöneticiniz pekâlâ dışarıda kalan firma ve TIR sahiplerini ne yapacaksınız?” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL