Aydın, “Korku İmparatorluğu Kurdular”

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı düzenlediği programla Çayırova’da ki görevde bulunan muhtarlar ve yeni muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Programa Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın’da katıldı…

Aydın, “Korku İmparatorluğu Kurdular”

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı düzenlediği programla Çayırova’da ki görevde bulunan muhtarlar ve yeni muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Programa Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın’da katıldı.

Programa Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın’ın yanı sıra İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, meclis üyeleri, ilçe yönetimi, partililer ve çok sayıda muhtar ve muhtar adayları da katıldı. Programın açılış konuşmasını ise İl Başkanı Nurettin Çelik yaptı.

Muhtarların ve adayların katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Aksu, gönüllere dokunmak istediklerini belirterek, hiç kimsenin kaybetme şansının olmadığını söyledi. Konuşmasını sürdüren Aksu, “Mahallelerde halk meclisleri kurarak vatandaşlarımızın yönetimde söz hakkı olmasını sağlayacağız. Samimi bir belediyecilik yürüteceğiz. Hiçbir kardeşimizin kaybetmesine izin vermeyeceğiz. Hepimiz kazanacağız” dedi.

“İnsanları Düşman Etmek İstiyorlar”

Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ise bu seçimlerle diğer seçimlerin farkının olmadığını fakat seçime son iki ay kala insanlar üzerinde algı operasyonu oluşturulduğunu ve yalan bir şeylerin mevcut hükümet tarafından saklandığını söyledi. Ayrıca seçimin amacını değiştirmeye çalıştıklarının da altını çizen Aydın, “Bu seçimler mahalli idareler seçimidir. Genel seçim değildir. İnsanları bir birileri ile düşman etmeye çalışmaktadırlar. Her partiden olabilirsiniz. Her düşünceden olabilirsiniz. Bunlar gayet doğaldır. Fakat şuan da seçimleri kullanarak insanları hem ötekileştiriyorlar hem de düşman etmeye çalışıyorlar” şeklinde konuşan Aydın, 31 Mart’tan sonra herkesin yüz yüze bakacağını ve buna uygun davranılması gerektiğinin de altını çizdi.

“İnsanları Korkutarak Oy Alıyorlar”

“Ekranda işledikleriyle duygu seli oluşturuyorlar. Haklı iken insanı haksız duruma düşürüp insanların fikirlerini değiştiriyorlar. İki kelime söyleyip insanların maneviyatıyla oynayıp diğer siyasi düşüncelere vatandaşların kaptırmalarını sağlıyorlar. Sorunları diyalog yoluyla aşmak yerine insanları korkutarak oy almaya çalışıyorlar. Korku imparatorluğu kurdular ülkede. Böyle bir siyaset ve siyasetçi olamaz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL