Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aydın’dan Mali Müşavirler Günü Mesajı | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Politika

Aydın’dan Mali Müşavirler Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sait Aydın, 1 Mart Mali Müşavirler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Kendisinin de bir Mali Müşavir olduğunun altını çizen Vekil Adayı..

Aydın’dan Mali Müşavirler Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sait Aydın, 1 Mart Mali Müşavirler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Kendisinin de bir Mali Müşavir olduğunun altını çizen Vekil Adayı Aydın mesajında şu ifadeleri kullandı:” Her türlü özveri ile çalışan, ülkenin ekonomisinin bugüne gelmesinde mükelleflere vergi bilinci aşılayarak, kuralları uygulayıp matrahları ve de vergileri belirleyerek büyük katkı sağlayan SMMM, YMM ve şirket, kamu muhasebelerinde görev yapan tüm meslektaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Meslek yasasının çıktığı günden bugüne meslek olarak toplumda büyük saygınlık kazanan Mali Müşavirlik birçok sınav sonrası erişilebilen bir ünvan oldu. Dört yıllık okul sonrası SMMM staja başlama sınavı, sınav sonrası üç yıl staj süresi, stajdan sonra SMMM yeterlilik sınavları ve sonrası SMMM ünvanı kazanma imkanına sahip olundu. Kısacası Mali Müşavirlik çok zor elde edilen bir meslek oldu. Tüm zorlukları aşarak bu mesleği yerine getiren ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan tüm meslektaşlarımın Mali Müşavirlik Gününü tekrar kutluyor, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL