Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Aziz kahramanlarımızın hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz" | Kocaelide Bugün

“Aziz kahramanlarımızın hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz”

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü Mesajı   “Bugün, ülkemizin ve dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Destanın 105. Yılında, tek yürek ve..

“Aziz kahramanlarımızın hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz”

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü Mesajı

 

“Bugün, ülkemizin ve dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Destanın 105. Yılında, tek yürek ve tek yumruk olarak vatan topraklarını düşmana teslim etmeyen aziz kahramanlarımızın hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz.

 

Farklı etnik milliyetlerden oluşan milyonlara Ulus olma bilincinin aşılandığı, Anadolu halkının topuyla, tüfeğiyle, kanıyla canıyla verdiği bu büyük mücadele Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarih sahnesine büyük bir askeri deha ve çok güçlü bir lider olarak çıkışı açısından da ayrı bir öneme sahiptir.

 

’’Çanakkale’de düşman kuvvetlerine ’dur’ diyen Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşları, gelecekte verilecek Kurtuluş Savaşıyla dalga dalga yayılacak bağımsızlık ve özgürlük rüzgarının da habercisi oldular. Ülkemize yönelik emperyalist saldırıyı püskürten ve ’Çanakkale geçilmez’ dedirten şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizden hem bugünümüz, hem de geleceğimiz için alınması gereken ders; bağımsızlıktır, özgürlüktür, birliktir.

 

Bağımsız yaşama arzusunun göstergesi olan Türk milletinin bu önemli savaşı tüm dünya medeniyetlerine örnek olmuştur. Bize düşen görev şehitlerimizin bize emanet ettiği bu toprakları ve cumhuriyetimizi sonsuza kadar korumak ve kollamaktır.

 

Bugün bir kez daha, tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferinde Anadolu Halkının verdiği onurlu mücadeleyi hatırlıyor; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümünde, vatan topraklarımızın kurtarılmasında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum.    ”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL