Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” | Kocaelide Bugün

“Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”  

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı “Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü aziz milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur..

“Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”   

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

“Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü aziz milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir.

Aziz Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

Aziz Milletimizin, gelişmesini ve kalkınmasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık güçlü devlet geleneğimiz ve medeniyet tasavvurumuz, güçlü toplum, ordumuz ve yine milletimizin karakterinde saklı olan milli ve manevi değerleri karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve asil milletimiz güçlü adımlarla, büyük hedeflerine doğru emin bir şekilde yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL