Bağçeşme 112 Acil hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda inşa ettiği yeni hizmet binası faaliyete geçmesinin ardından Bağçeşme’deki eski hizmet binasının bir bölümü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak..

Bağçeşme 112 Acil hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda inşa ettiği yeni hizmet binası faaliyete geçmesinin ardından Bağçeşme’deki eski hizmet binasının bir bölümü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil’in de yer aldığı incelemede bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney de, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, İbrahim Başkanımızın liderliğinde çok önemli hizmetlere imza atıyor. Bu bölgede Acil Sağlık Hizmetlerindeki bir açığımızı bu şekilde kapatıyoruz. Bağçeşme’de ki çok güzel ve etkin merkezde, donanımlı ekibimizin gayretleriyle halkımıza hizmet verecek. İbrahim Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. İnceleme ve açıklamalar çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL