Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Bağçesme ve Polis Şehitliği’ne ziyaret

Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy  Ramazan Bayramı dolayısıyla Bağçesme Şehitliği ve Polis Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştılar. Şehitlik Ziyaretine ,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon..

Bağçesme  ve Polis Şehitliği’ne ziyaret
Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy  Ramazan Bayramı dolayısıyla Bağçesme Şehitliği ve Polis Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştılar.
Şehitlik Ziyaretine ,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcıları Dursun Balaban, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, daire müdürleri ve şehit aileleri katıldı.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’un Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliğini ziyaret ederek, karanfiller bırakmasının ardından Fevziye  Camii İmam Hatibi Faruk Çoban  Kuran-ı Kerim okudu ve sonrasında İl Müftüsü Yusuf Doğan’da  şehitlerimiz için dualar etti.
 Başbakan Yardımcısı  Işık ve Vali Aksoy,  Bağçesme Şehitliği ve Polis Şehitliği’ni ziyaretinin ardından şehit ailelerinin Ramazan Bayramlarını tebrik ederek, onlarla yakından ilgilendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL