Bakan Dönmez, Vali Aksoy’u ziyaret etti

Bir dizi ziyaret ve programlarda bulunmak üzere ilimize gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye..

Bakan Dönmez, Vali Aksoy’u ziyaret etti
Bir dizi ziyaret ve programlarda bulunmak üzere ilimize gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.
Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Osman Ekşi ve Suat Yıldız tarafından karşılanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayarak, Valilik Makamına geçti.
Bakan Dönmezn Vali Aksoy’la Valilik Makamında bir süre görüşme gerçekleştirerek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı  alanında ilimizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Hüseyin Aksoy ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL