Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bakan Selçuk Başkanlığında Kocaeli il Koordinasyon Toplantısı | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

Bakan Selçuk Başkanlığında Kocaeli il Koordinasyon Toplantısı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı kurum ve kuruluşlar ile Kocaeli il Koordinasyon Toplantısı,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda..

Bakan Selçuk Başkanlığında  Kocaeli il Koordinasyon Toplantısı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı kurum ve kuruluşlar ile Kocaeli il Koordinasyon Toplantısı,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Bakan Yardımcısı Ayşe Ergezen, Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu,  Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ile daire müdürleri katıldı.
Toplantıda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Vali Hüseyin Aksoy’un sunduğu brifingin  ardından  daire müdürleri de ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundular. Toplantıda Müdürlükler arası koordinasyon gerektiren konular görüşülerek, karara bağlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL