Genel

Bakan Tüfenkci Kocaeli’de!

Bakan Bülent Tüfenkci’nin Kocaeli ziyareti başladı. Cengiz Topel Havaalanı’nda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve bölge protokolü tarafından karşılanan Bakan Bülent Tüfenkci..

Bakan Tüfenkci Kocaeli’de!

Bakan Bülent Tüfenkci’nin Kocaeli ziyareti başladı.

Cengiz Topel Havaalanı’nda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve bölge protokolü tarafından karşılanan Bakan Bülent Tüfenkci önce Ak Parti İl teşkilatına arından da Kocaeli Ticaret Odası’na uğradı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “İhracata, yatırıma verilen teşviklere baktığımızda, özellikle ihracattaki teşviklerimiz, dünyanın herhangi bir ülkesinde ihracata verilen teşviklerden hiç de geri değil, onlardan çok daha ileri. Biz 2016’da ihracata 1 milyar TL teşvik verirken, bunu şimdi 3 katına çıkarttık.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Tüfenkci, Ak Parti’nin Türkiye’ye hizmet noktasındaki temel dayanağının teşkilatlar olduğunu belirtti.

Kocaeli’nin Türkiye ekonomisindeki yerini ve önemini çok iyi bildiklerini vurgulayan Tüfenkci, “Avrupa’yı Anadolu üzerinden Ortadoğu’ya bağlayan, geçiş koridorunu oluşturan Kocaeli, yüz ölçümü bakımından ülkemizin küçük illerinden biri gibi gözükmekle beraber ekonomi anlamında, sanayi anlamında çok büyük işlere ve başarılara imza atan bir şehirdir.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL