Bakan Yardımcısı Ersoy,İZDES Prejesi İçin Kocaeli’de

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak, vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya..

Bakan Yardımcısı Ersoy,İZDES Prejesi İçin Kocaeli’de
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak, vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından “81 İlde Başlatılan İzleme Değerlendirme Sistemi” Projesinin Kocaeli ayağı ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kurum müdürleri ile yaptığı değerlendirme toplantısının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek,  bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
Vali Hüseyin Aksoy’un eşlik ettiği İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Valilikte yaptığı  basın açıklamalarında; “Hepinizin çok yakından bildiği gibi İçişleri Bakanlığımız terörle mücadeleden her türlü asayiş ve güvenlik hizmetlerine, düzensiz göçten, AFAD ve acil durum hizmetlerine, trafik hizmetlerinden uyuşturucu ile mücadeleye, sivil toplum ile ilişkilerden nüfus hizmetlerine, Valilik ve Kaymakamlık bürolarımızda yürütülen hizmetlere kadar  bir çok alanda vatandaşımıza doğrudan dokunan hizmetleri sunmaya çalışıyor. Bu hizmetlerimizin daha etkin, verimli, koordineli, ekonomik ve vatandaş odaklı sunulabilmesi için de bir dizi projeler geliştiriyoruz, tedbirler alıyoruz. Başkanlığımda Bakanlığımıza bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Afet Acil Durum Başkanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Nüfus Genel Müdürlüğü, İller İdaresi Genel Müdürlüğünden yönetici arkadaşlarla birlikte illerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde hem illerimizde yapılan uygulamaları yerinde görüyoruz, hem de burada yapılan yerine getirilen örnek projeleri alıyor, başka illerimize sunuyoruz. Böylece yerelden de çok ciddi anlamda besleniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle İZDES adını verdiğimiz projemizi gerçekleştirmek üzere iki gündür Kocaeli ilimizi ziyaret ediyoruz. Hem sivil toplum kuruluşları temsilcilerimizle bir araya geliyoruz, hem birimlerimizden hizmet alan vatandaşlarımızı evlerinde ve yerlerinde ziyaret ediyoruz, onlarla telefon görüşmeleri yapıyoruz ve alınan hizmetten, yapılan muameleden menün olup olmadıklarını soruyoruz. Böyle güzel bir değerlendirme yapıyoruz.
Valimize Kocaeli’de Sağladığı Bu Huzur İklimi İçin Teşekkür Ediyorum
Kocaeli’de yaptığımız bu değerlendirmelerde Bakanlığımız hizmetlerinin ve genel anlamda kamu hizmetlerinin arkadaşlarımızın üstün gayretiyle en iyi şekilde sunulmaya çalışıldığını, Değerli Valimizin önderliğinde Kocaelimizin gerçekten her alanda huzur ve samimiyet kenti olduğunu, kamu görevlilerimizin birbirleriyle güçlü bir dayanışma içerinde olduklarını ve milletimize vermek durumunda olduğumuz hizmetlerin en uygun, hızlı ve verimli şekilde sunulması için bütün kurumlarımızın, birimlerimizin birbirleriyle dayanışma içerisinde olduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle Sayın Valimize sağladığı bu huzur iklimi için teşekkür ediyorum.” diyen Sayın Bakan Yardımcımız  kurumlarda hizmet sunan herkese teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL