Politika

Bakandan Emekliye Müjde

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haberi verdi. Müezzinoğlu, emekli maaşlarının bayramdan önce ödeneceğini açıkladı Bayramlar emeklilerimiz için çocukları, torunları sevindirme günüdür. İnşallah maaşları bayramlardan..

Bakandan Emekliye Müjde

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haberi verdi. Müezzinoğlu, emekli maaşlarının bayramdan önce ödeneceğini açıkladı

Bayramlar emeklilerimiz için çocukları, torunları sevindirme günüdür. İnşallah maaşları bayramlardan önce takdim edeceğiz. İşte Bakan Müezzinoğlu’nun konuşmasında öne çıkanlar:

“Memur anneler yarı zamanlı çalışma müjdesi” 

Memur anneler de yarı zamanlı çalışma için yönetmelik her an çıkabilir.

“İşsizlik işallah tek rakamlı hanelere inecektir” 

1 milyon 190 bin 313 kişi 6 ayda iş sahibi oldu. Bunun 900 bin kadarı tamamen özel sektör tarafından istdihdam edildi. Özel sektöre teşekkür ediyoruz. İşsizliği inşallah tek haneli rakamlara indirmeyi başaracağız.

“Babaanne maaşı ekim ayında netleşecek” 

Babaanne ile ilgili Ekim ayına kadar çalışmalar sürdürülüyor. Daha sonra hükümete sunacağız. Mart ayında başladık henüz sağlıklı bir veri elimizde yok. Kamuoyunda büyük ilgi gördü, talep var. Ama yaptığımız işin verimliliğine ve sürdürebilirliğine bakmamız lazım. Onu değerlendireceğimiz tarih Ekim’dir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL