Balkan Heyeti İZAYDAŞ’ta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, ikinci kez düzenlenen IREMCON adlı Uluslararası Çevre Konferansı’nda sektörün aktörleri ile bir araya geldi. Balkan ülkelerinin bakanlık düzeyinde temsil edildiği organizasyon öncesinde uluslararası heyet, teknik..

Balkan Heyeti İZAYDAŞ’ta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, ikinci kez düzenlenen IREMCON adlı Uluslararası Çevre Konferansı’nda sektörün aktörleri ile bir araya geldi.

Balkan ülkelerinin bakanlık düzeyinde temsil edildiği organizasyon öncesinde uluslararası heyet, teknik gezi için İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti.

Kısa adı IREMCON olan Uluslararası Çevre Konferansı, alanında söz sahibi uluslararası otoriteleri, geri dönüşüm ve atık yönetimi alanlarındaki birikim, deneyim ve başarılarını bir araya getirerek ekonomik fırsatları ve yatırım imkânlarını değerlendirmek, uluslararası işbirliklerin gelişimine katkı sunmak amacıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

İZAYDAŞ’ın da katıldığı konferansa Balkan ülkelerinden çok sayıda bakanlık temsilcisinin yanı sıra, çeşitli kurum ve kuruluşlardan da üst düzey yöneticiler katılım sağladı. Konferansa, başta Türkiye olmak üzere; Hırvatistan, Makedonya, Sırbistan, Yunanistan, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Romanya’dan konuşmacılar katılırken “Düzenli Depolama Alanlarının Yönetimi” başlıklı oturumda İZAYDAŞ Düzenli Depolama Alanları Müdürü Mahmut Kıldize bir sunum gerçekleştirdi. Otuz beş konuşmacının yer aldığı iki gün süren konferansta ayrıca çok sayıda sunum da yer aldı.

BALKAN HEYETİ İZAYDAŞ’TA

İstanbul’da iki gün süren IREMCON organizasyonundan bir gün önce aralarında ilgili Bakan ve Bakan yardımcılarının da bulunduğu yaklaşık 40 kişilik Balkan heyeti, İZAYDAŞ’a bir teknik gezi düzenledi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, İZAYDAŞ Tehlikeli Atık Yakma Tesisi kontrol odası başta olmak üzere şirketin çalışma sistemi ve atık yönetimi süreçleri hakkında detaylı bilgi verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL