Genel Güncel Manşetler Politika

Başaran; “Türkiye’nin Anavatan doktrinine ihtiyacı var”

Büyük Türkiye Hareketi’ni kuran Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran, “Türkiye’nin Anavatan doktrinine ihtiyacı var” dedi. GEÇTİĞİMİZ günlerde Büyük Türkiye Hareketi’ni kuran Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran, bir televizyon kanalında katıldığı programda, hedeflerini..

Başaran; “Türkiye’nin Anavatan doktrinine ihtiyacı var”

Büyük Türkiye Hareketi’ni kuran Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran, “Türkiye’nin Anavatan doktrinine ihtiyacı var” dedi.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Büyük Türkiye Hareketi’ni kuran Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran, bir televizyon kanalında katıldığı programda, hedeflerini anlattı. Başaran, şu ifadeleri kullandı: ““Benim ismim daha çok iş dünyasında geçer ve İş dünyası ile anılır. Tabi geçmişte, 2002 yılında Anavatan Partisi’nden milletvekilliği adaylığı ile bir siyasi deneyimim oldu. Yakın geçmişte de Gelecek Partisi’nde 1,5 yıl Kurucular Kurulu üyeliğim oldu ve oradan ayrıldım.

TEMEL DOKTRİN
Son zamanlarda gördüm ki, ülkemize, ülkemiz 120 siyasi partinin içinde tıkandığı için tıpkı eskiden Rahmetli Turgut Özal’ın geçmişte gerçekleştirdiği partisi Anavatan’ın temel doktrini, yani liberal sağ, muhafazakarlık ve milliyetçilik gibi siyasi yelpazede yeni bir soluğa ihtiyaç var. Bunu da başaracak olan bizim harekettir: Büyük Türkiye Hareketi. Ülkemizin tıkanmış siyasetini Anadolu’dan başlatacak şekilde açmak için yola çıktık. Çünkü siyasette büyük ve ciddi bir erozyon gözleniyor. Dolayı ile biz geniş bir kitleyi harekete geçirmek için yola çıktık ve bu hareketimiz özellikle Anadolu’da büyük rağbet ve karşılık gördü, destek buldu. Bu destek bizi daha çok kamçıladı.

SIRADIŞI VE FARKLIYIZ
Bizim ülke genelinde başlattığımız siyasi hareket diğer siyasi oluşumlara göre daha farklıdır. Biz sıradışı, ülkede toplum katmanlarını kucaklayan diğer siyasi partilerden farklı bir hareketiz. Biz harekete başlarken bazıları, Adam bulamıyorlar galiba “şeklinde bir söylem yaptılar. Asla bizim içim geçerli değil bu. Bizim başlattığımız Büyük Türkiye Hareketi insan dinamiklerini harekete geçirecek önce. Teşkilatlanmamızı buna göre ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz. Bizim hareketimiz uzun süreli ve uzun vadeli bir siyasi oluşumdur. Biz yapılacak olan seçimin en kısa sürede yenileneceğine inanıyoruz. Dolayısı ile biz bir dahaki seçime hazırlık yapıyor ve ona hazırlanıyoruz. Teşkilatlardan önce kapsamlı teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL