Genel Güncel Manşetler Politika

Başaran’dan Uzan taktiği

Kentimizin renkli simalarından, Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran’ın başlattığı Büyük Türkiye Hareketi’ni seçimlere sokabilmek için parti satın alma girişimlerine başladığı öğrenildi. Siyasete olan ilgisi herkes tarafından bilinen başarılı iş..

Başaran’dan Uzan taktiği

Kentimizin renkli simalarından, Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran’ın başlattığı Büyük Türkiye Hareketi’ni seçimlere sokabilmek için parti satın alma girişimlerine başladığı öğrenildi.

Siyasete olan ilgisi herkes tarafından bilinen başarılı iş insanı Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, başlatmış olduğu Büyük Türkiye Hareketi’yle ilgili çok yönlü kampanya yürütmeye başladı. Seçime girme hakkını elde eden üç parti ile satın alma görüşmelerine başlayan Ömer Faruk Başaran’ın bu konuda ciddi mesafe katettiği öğrenildi. 2002 yılında Cem Uzan’ın Genç Partiyi kurarak başlattığı hareketin bir benzerini Büyük Türkiye Hareketi çatısı altında gerçekleştirmek isteyen Başaran’ın bu som hamlesi büyük merak uyandırdı.

Bir süre önce eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kurulan ve tüm yurt ve dünyanın bir çok bölgesinde franchise veren Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri sayesinde geniş bir coğrafya ve kitlelere ulaşan Başaran, Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanlığı ve Türkiye Patronlar Platformu (TPP) Genel Başkanlığı dönemlerinde yaptığı büyük projelerle ses getirmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL