Eğitim Genel Güncel Manşetler

Başarılı Akademisyen Ödülünü Kocaeli Valisine Takdim Etti

Bu yıl Fransa, Amerika ve Japonya’daki kar heykel yarışmalarına katılan Ceyhun Konak, Japonya’da aldığı Nayoro Belediyesi Özel Ödülü’nü Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a takdim etti. Bir ay içerisinde üç kıtada eser..

Başarılı Akademisyen Ödülünü Kocaeli Valisine Takdim Etti

Bu yıl Fransa, Amerika ve Japonya’daki kar heykel yarışmalarına katılan Ceyhun Konak, Japonya’da aldığı Nayoro Belediyesi Özel Ödülü’nü Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a takdim etti.

Bir ay içerisinde üç kıtada eser üretme başarısı gösteren Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yrd. ve Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ceyhun Konak, ilk olarak 16 -19 Ocak 2018 tarihleri arasında Fransa’da düzenlenen 27. Valloire Buz Heykel Sempozyumu’na katıldı. 21 – 28 Ocak tarihlerinde ABD’nin Colorado eyaletinde düzenlenen 28. Breckenridge Kar Heykel Festivali’nde de yer alan Konak, son olarak 7-10 Şubat 2018 tarihlerinde, Japonya’nın Nayoro şehrinde düzenlenen 18. Uluslararası Nayoro Kar Heykel Yarışması’nda bulundu. Sanatçı, “Mindful” adını verdiği bir heykel projesi gerçekleştirirken Nayoro Belediyesi Özel Ödülü’ne layık görüldü.

3 farklı kıtada aldığı başarılarla hem üniversitemizi hem de ülkemizi gururlandıran Ceyhun Konak, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a makamında ziyaret ederek Japonya’dan aldığı ödülü Vali Aksoy’a takdim ettim. Ceyhun Konak, başta Vali Aksoy ve Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü olmak üzere kendisine destek verenlere teşekkür etti. Bu ödülün Kocaeli Üniversitesi’nin kendini her alanda geliştirdiğinin bir kanıtı olduğunu işaret eden Vali Aksoy, Ceyhun Konak’a başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL