Genel Güncel Manşetler Spor

Başarılı Güreşçiden Başkan Ellibeş´e Ziyaret       

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonasında üçüncüsü olarak Milli Takıma seçilmeye hak kazanan Gölcük Belediyespor Güreşçisi Yunus Emre Akman ve Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar´ı makamında ağırladı…

Başarılı Güreşçiden Başkan Ellibeş´e Ziyaret       

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonasında üçüncüsü olarak Milli Takıma seçilmeye hak kazanan Gölcük Belediyespor Güreşçisi Yunus Emre Akman ve Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar´ı makamında ağırladı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Amasya’da yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş şampiyonasına Gölcük Belediyespor kulübü Antrenörü Rüstem Çavdar nezaretinde katılan Yunus Emre Yıldızlar Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Güreşçilerimizin Her Zaman Destekçisi Olacağız

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, Gölcük’te güreşe olan ilgi, başarıyı da beraberinde getiriyor. Belediye olarak bizde güreşçilerimize elimizden gelen desteği sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ata sporumuz olan güreşin yaşatılması içinde elimizdeki imkanlar çerçevesinde sahip çıkıyoruz. Gençlerimiz spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimi bir arada götürebilme becerisine sahip oluyorlar. Bu şekilde gençlerimizi yönlendirdiğimiz sürece de daha güçlü bireyler ortaya çıkacaktır. Bu anlamda Yıldızlar Türkiye 3. sü olarak Milli takım kampına katılmaya hak kazanan Güreşçimiz Yunus Emre Akman’ı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu süreçte yanında olan, ona rehberlik yapan Rüstem Çavdar hocamıza da böylesinde başarılı sporcular yetiştirmesinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Güreş Antrenörü Rüstem Çavdar “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret Başkan Ellibeş’in, Milli takıma seçilmeye hak kazanan Yunus Emre Akman’a hediye takdim edilmesinin ve günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL