Güncel Manşetler

Başarılı sanayi kuruluşları ödüllerini aldı

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi’ndeki başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu”nun ödül töreni gerçekleştirildi. Başiskele’de bir otelde düzenlenen ödül töreninde konuşan..

Başarılı sanayi kuruluşları ödüllerini aldı

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi’ndeki başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu”nun ödül töreni gerçekleştirildi.

Başiskele’de bir otelde düzenlenen ödül töreninde konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli’nin önemli bir sanayi şehri olduğunu belirterek, sanayi kuruluşlarının performans değerlendirmesi yapılarak belirli alanlarda gösterdikleri gayretlerin ödülle taçlandırılmasının üreticileri cesaretlendirdiğini söyledi.

Organizasyona katılan firmaların yönetmelikten çevreye verdiği öneme, istihdamdan ihracata kadar 7 farklı kriterde değerlendirildiğini aktaran Aksoy, ödül alma başarısı gösteren firmaları tebrik etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da göreve geldiklerinde kentin varlık sebebi olan İzmit Körfezi ve çevresinin çok kirli olduğunu, yaptıkları çalışmalar ve sanayicilerle iş birliği sonucu körfezi eski canlılığına kavuşturduklarını kaydetti.

Sanayicilerden en büyük beklentilerinin çevreye duyarlı üretim olduğunun altını çizen Karaosmanoğlu, sanayicilerin “Ben üretiyorum, kirletmeye hakkım var.” deme hakkının olmadığını belirtti.

Karaosmanoğlu, belediye olarak hiçbir zaman sanayicinin önünde engel olmadıklarını dile getirerek, bugüne kadar sanayicilerle birlikte çok önemli projelere imza attıklarını, onlarca büyük problemi çözdüklerini vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL