Başarılı Sporcularımızdan Vali Yavuz’a Anlamlı Ziyaret

Devletimizin Himayelerindeki Başarılı Sporcularımızdan Vali Yavuz’a Anlamlı Ziyaret   Devletimizin himayelerinde, Kassel Çocuk Evleri Sitesi ve Köseköy Gençlik, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan ve çeşitli branşlarda dereceye giren sporcularımız Vali..

Başarılı Sporcularımızdan Vali Yavuz’a Anlamlı Ziyaret

Devletimizin Himayelerindeki Başarılı Sporcularımızdan Vali Yavuz’a Anlamlı Ziyaret

 

Devletimizin himayelerinde, Kassel Çocuk Evleri Sitesi ve Köseköy Gençlik, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan ve çeşitli branşlarda dereceye giren sporcularımız Vali Seddar Yavuz ‘u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette birçok branş ve yarışmaları kazanarak dereceye giren sporcularımızı tanıtan Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu, çalışmalar hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Sporcular ile yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet eden Vali Seddar Yavuz ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sizler umudumuzsunuz ve bu ülkenin geleceğisiniz. Hükümetimiz özellikle son dönemde pek çok alanda önemli yatırımlar yaptı, özellikle sporun gelişmesi için çeşitli imkanlar sundu. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elde ettiğiniz başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu etti, gururlandırdı. Kendinize ve ülkemizi yönetenlere güvenin ve çok çalışın.” diyen Vali Yavuz, sporcuları tek tek tebrik edip,  başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından sporcularımıza çeşitli hediyeler veren Vali Seddar Yavuz,  birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL