Güncel Manşetler Politika

Başbakan “En çok vergi Kocaeli’den”

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Ak Parti Kongresinin yapıldığı Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Şehit Polis Recep Topaloğu Spor Salonuna gelen Başbakan Yıldırım’ı çoşkulu kalabalık..

Başbakan “En çok vergi Kocaeli’den”

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Ak Parti Kongresinin yapıldığı Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Şehit Polis Recep Topaloğu Spor Salonuna gelen Başbakan Yıldırım’ı çoşkulu kalabalık karşıladı.

Kongreye Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Başbakan Yıldırım:”Kocaeli Türkiye’nin müstesna şehirlerinden ve en çok üreten şehri. En çok vergi veren şehir Kocaeli. Kocaeli üretiyor, çalışıyor, bütün ülkeye çok büyük katkı yapıyor. Son 20 yıldır daha önce CHP’nin kalesi olarak görünen Kocaeli şu anda AK Parti’nin kalesi konumuna geldi. Şu anda Türkiye’de en batıda AK Parti’ye  en güçlü desteği veren Kocaeli. Bunun çok anlamlı olduğunu ve çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kocaeli 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde hiçbir belediyeyi kaybetmedi

Kocaeli her zaman iyinin ve güzelin yanında oldu. Her zaman hizmetin yanında oldu. Bunun yanında özellikle bakanlığımız dönemde Kocaeli’ye verdiğimiz önem özellikle Başbakanlık döneminde Kocaeli’ye verdiğimiz özel katkının büyük olduğunu biliyoruz. Kocaeli’ni diğer şehirlerden ayıran bir diğer temel fark da teşkilat kültürüdür. Birliğin, beraberliğin, uyumun zirvede olduğu bir şehir oldu. Kocaeli’de teşkilatta görev alan her bir arkadaşım üzerine düşenin en iyisini yapma gayreti içerisinde oldu. Her seçim biz bunun çok güzel sonuçlarını, meyvelerini aldık. Bugün eğer Kocaeli yüzde 56.5 oy oranına yaklaştıysa bunda Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katkılarının yanı sıra teşkilatımızın da katkısı var. Mehmetçiğimiz de Afrin’de ülkemizin milli güvenliğini sağlamak, yurdun savunmasını sağlamak, ülkemizin bekasına tehdit olan terör örgütlerini bulmak ve yerinde imha etmekle meşgul. Allah yar ve yardımcıları olsun. Rabbim güçlerini artırsın. Allah muzaffer eylesin. Biz burada çalışacağız, Mehmetçiğimiz orada çalışacak. Her bir vatandaşımız bu güzel ülke için elinden gelenin en iyisini yapacak.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL