Genel Güncel Manşetler Surmanset

Başbakan Yardımcısı Işık, Gazi Astsubay Vedat Öz’ü ziyaret etti.

Başbakan Yardımcı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatında yaralanarak Gazi olan Tankçı Astsubay Çavuş Vedat Öz’ü ziyaret ettiler. Ziyarette; K.K. EDOK..

Başbakan Yardımcısı Işık, Gazi Astsubay Vedat Öz’ü ziyaret etti.
Başbakan Yardımcı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatında yaralanarak Gazi olan Tankçı Astsubay Çavuş Vedat Öz’ü ziyaret ettiler.
Ziyarette; K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, İzmit Kaymakamı Eresin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan eşlik etti.
Başbakan Yardımcı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, Gazi Tankçı Astsubay Çavuş Vedat Öz’e Allah’tan acil şifa dileklerinde bulunarak, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirttiler ve geçmiş olsun dediler.
Gazi Tankçı Astsubay Çavuş Vedat Öz ve ailesi  ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL