Ekonomi Genel Güncel Manşetler Surmanset

Başkan Bulut, Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi

KOTO heyeti, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun geçerli oyların tamamını alarak 5. kez başkan seçildiği TOBB 74. Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurulda KOTO Başkanı Bulut da, Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi Türkiye Odalar ve..

Başkan Bulut, Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi

KOTO heyeti, Rifat Hisarcıklıoğlu’nun geçerli oyların tamamını alarak 5. kez başkan seçildiği TOBB 74. Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurulda KOTO Başkanı Bulut da, Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu, hafta başı Ankara’da gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olduğu genel kurulda Kocaeli iş dünyasını temsilen; Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya, KOTO TOBB Delegeleri; Abdin Öztürk, Adnan Sancak, Ali Suat Birer, Cafer Kozluca, Haluk Mamik, Hasan Kanca, Hasan Kaya, Hüseyin Avni Aslan, Hüseyin Eryaşar, Kerim Bayramoğlu, Medet Aydın, Murat Aydın, Oktay Alkan, Uğur Demir, Yaşar Can ve Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak yer aldı.

HİSARCIKLIOĞLU YENİDEN BAŞKAN

2 gün süren genel kurul TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında; TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegelerin Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunmasıyla başladı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde devam eden 74. Genel Kurul’da yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken, KOTO Başkanı Bulut da, Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi.

TOBB’UN BÜYÜME YOLCULUĞU DEVAM EDECEK

  1. Genel Kurulu değerlendiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bir kez daha başkan seçilen Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutluyoruz. Vizyon projeleriyle oda ve borsaların, yol göstericisi olan TOBB’un büyüme yolculuğu hız kesmeden devam edecek. Bizler de Ticaret Odaları Konseyi’ndeOdalarımıza ve TOBB camiasına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız” dedi. Başkan Bulut, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zetinoğlu’nu da tebrik etti. Hisarcıklıoğlu, 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.​ TOBB Başkanlığına ilk kez 16 Haziran 2001’de seçilen Hisarcıklıoğlu, beşinci kez bu görevi yürütecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL