Güncel Manşetler

BAŞKAN DEMİRCİ: PES EDİYORUM!

Çayırova belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Şevki Demirci başkanlığında bugün öğlen saatlerinde toplandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce yaşananlar ise adeta meclis gündeminin önüne geçti. Daha önce sosyal medya üzerinden duyuru..

BAŞKAN DEMİRCİ: PES EDİYORUM!

Çayırova belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Şevki Demirci başkanlığında bugün öğlen saatlerinde toplandı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce yaşananlar ise adeta meclis gündeminin önüne geçti. Daha önce sosyal medya üzerinden duyuru yaparak Haziran ayı meclisine katılacaklarını belirten Emek ve İnönü Mahallesi sakinleri, Çayırova’nın kronik sorunu haline gelen kentsel dönüşüm konusunda ki taleplerini ısrarla dile getirmeye devam edeceklerini belirtmişlerdi. Bugünde belediye meclis salonunda ki yerlerini alan mahalle sakinleri “Arazilerimizin İmara açılmasını istiyoruz” şeklinde ki taleplerini yer yer meclis sırasında dile getirdiler.

DEMİRCİ: SİZİN İÇİN İSTİYORUM

Gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Halis Koç ve Saadet partisi Meclis Üyesi Zeki Özçelik’te mahalle halkının taleplerinin yerine getirilmesi hususunda görüş bildirince kısa süreli bir tartışma yaşandı. Yapılacak olan kentsel dönüşümün mahalle halkının yararına olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Demirci: “Burada benim ne çıkarım olabilir, ben Çayırova’ya kalıcı bir eser bırakmak istiyorum. Siz bu gecekondularda yaşarsınız  ama çocuklarınız yarın buraları istemeyecek. Ben sizleri düşünüyorum, alt yapısı bitmiş sosyal donatıları olan bir mahallede yaşayın istiyorum” dedi.

“YANLIŞ YAPIYORSUNUZ, 10 YIL SONRA ANLARSINIZ”

Meclis toplantısını takip eden Mahalle sakinlerinin “İmar istiyoruz, başka bir şey istemniyoruz” diye söylenmelerinin ardından ise Başkan Demirci: “Peki siz bilirsiniz, ben pes ediyorum. İyi birşeylerin olması için mücadele gerekir dedik ama boşa kürek çekiyoruz. Söz olsun imara açıyorum arsalarınızı, ama şunu bilin ki yanlış yapıyorsunuz. Oradaki alt yapı çalışmaları ise uzun bir süre alacaktır. Bir Plan çıkarıp ona göre çalışmalarımızı yaparız, ama bunu ben istemiyorum. CHP ve Saadet Partili Meclis Üyeleri ve burada ki mahalle sakinlerinin talebi ile yapılacak bu çalışma” şeklinde konuştu.

Başkan Demirci’nin bu konuşması mahalle sakinleri tarafından alkış ve teşekkürlerle karşılık bulurken  istediklerini alan mahalle sakinleri meclis salonundan ayrıldı. Meclis ise gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL