Genel Güncel Manşetler Politika

Başkan Demirci ve Çiler’den Esnaf Turu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile birlikte Fatih Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Çayırova’nın ekonomik ve ticari yönden kazanımlarını arttırmak, ilçenin gelişim sürecini hızlandırmak adına..

Başkan Demirci ve Çiler’den Esnaf Turu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile birlikte Fatih Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Çayırova’nın ekonomik ve ticari yönden kazanımlarını arttırmak, ilçenin gelişim sürecini hızlandırmak adına birçok yatırımı tamamlayarak hizmete sunan ve devam eden yatırımların yanı sıra yeni projeleri de ilçeye kazandırma adına yoğun çaba sarf eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, cadde esnafıyla bir araya geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler eşliğinde caddede bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Demirci, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Cadde ziyareti boyunca vatandaşlarında talep ve önerilerini dinleyen Demirci, Çayırova’nın ticari ve ekonomik yönden canlı olması için çok çalıştıklarını, ilçenin kendi kendine kazanabilen bir sisteme sahip olmasını sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Bu yönde ilçede öncelikle prestije ve sistemli bir işleyişe yön verdiklerini hatırlatan Demirci, ilçedeki tüm caddelere prestij kazandırma adına büyük bir çalışma programı sergilediklerini de sözlerine ekledi.

Bir caddenin atıl durumdan modern bir şekle geçişinde prestijin önemi olduğunu vurgulayan Demirci, yapılan bu çalışmaların insan trafiğini arttırdığını ve bununda ekonomiye büyük bir katkı sunduğunu hatırlattı. Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile yaptığı ziyaretlerde esnafların taleplerini de dinleyerek not alan Demirci, Çayırova’nın gece gündüz yaşayan bir şehir ünvanına kavuşmasında esnaflarında katkısı olduğunu söyledi. Esnaf ziyaretlerinde yapılan çalışmaları alışveriş halinde olan vatandaşlarla da paylaşan Demirci, ziyaretleri esnasında gelen olumlu tepkilerin yapılan çalışmaların ne kadar yerinde ve doğru çalışma olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Fatih Caddesi’nde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerini ilçenin tüm caddelerinde de uygulamaya özen göstereceklerini aktaran Demirci, vatandaşlara iyi alışverişler dilerken, esnaflara da bol kazanlı hayırlı işler diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL