Güncel Manşetler

Başkan Demirci Yeni Semt Konağını Gezdi

Gençlerin yaşamlarına eğitim, sosyal, sanatsal ve spor alanında zenginlik katmak, aynı zamanda kültürel etkinlikler ve kurslarla vatana, millete faydalı olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla hizmet veren Semt Konakları Akse Mahallesi Çağdaşkent..

Başkan Demirci Yeni Semt Konağını Gezdi

Gençlerin yaşamlarına eğitim, sosyal, sanatsal ve spor alanında zenginlik katmak, aynı zamanda kültürel etkinlikler ve kurslarla vatana, millete faydalı olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla hizmet veren Semt Konakları Akse Mahallesi Çağdaşkent Konutları Mevkii’nde yeni bir üyesini daha kazandı.

Semt Konağı; Eğitim, Sanat, Spor ve Kültürün Merkezi

5 ayrı mahallede 5 ayrı semt konağı inşa ederek Çayırova’lıların, gençlerin, çocukların ve annelerin hizmetine sunan belediye, Akse Mahallesi Çağdaşkent Konutları içerisinde Kocaeli’nin en büyük semt konağını inşa etti. Modern görünümü, zengin içeriğiyle adeta büyük bir eğitim, sanat, kültür kompleksi olarak faaliyetine başlayan semt konağı, ilçedeki tüm semt konaklarında olduğu gibi binlerce üyesine hizmet vermeye başladı.

Anne çocuk kulübüyle, bilgieviyle, gençlik merkeziyle eğitim noktasında modern bir tesis olan Akse Semt Konağı, ayrıca spor alanında da yeni bir merkez konumunda. 4 katlı olarak inşa edilen ve her bir katında zengin içerikli eğitim ağı bulunan semt konağı, büyük bir spor salonuna ve aynı zamanda karate, güreş, jimnastik ve çeşitli salon sporlarının yapılabileceği 2 ayrı salona daha sahip. Bilişim noktasında da önemli hizmetleri üyeleriyle buluşturan semt konağı modern bir bilgisayar sınıfı, kütüphane ve etüt odalar tam donanımlı olarak hizmet veriyor.

Demirci, “Amacımız Eğitimi, Sanatı, Sporu Gençlere Aşılamak”

Akse Semt Konağı ziyaretinde Anne çocuk kulübü, bilgievi ve gençlik merkezinde eğitim alan çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Şevki Demirci, spor merkezini de inceledi. Yardımcıları ve yetkililer eşliğinde Akse Semt Konağını gezen Demirci, burada verilen eğitimlere katılarak çocuklarla ve anneleriyle bir süre sohbet etti.

Amaçlarının eğitimi, sanatı, sporu gençlere aşılamak olduğunu belirten başkan Demirci, yeni hizmete sundukları Akse Semt Konağının Kocaeli’nin en büyüğü olduğunu söyledi. Burada eğitim başta olmak üzere spor, sanat, sosyal ve kültürel içerikli hizmetlerinde verildiğini dile getiren Demirci, diğer semt konaklarında olduğu gibi Akse Semt Konağında da tüm hizmetlerin tamamen ücretsiz bir şekilde uzman eğitmenlerce verildiğinin de altını çizdi. Çayırova’ya ve Çayırova’lılara hizmetin en güzel örneklerinden birisinin semt konakları olduğunu söyleyen Demirci, yeni ve modern semt konaklarının yanı sıra dev kültür komplekslerinin de bu hizmetleri bünyesinde barındıracağını belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL