Güncel Manşetler

Başkan Ellibeş Gölmek Kurslarını Ziyaret Etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Arvas Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezde devam eden GÖLMEK kurslarını ziyaret ederek, Kurs..

Başkan Ellibeş Gölmek Kurslarını Ziyaret Etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Arvas Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezde devam eden GÖLMEK kurslarını ziyaret ederek, Kurs Öğretmenlerinden devam eden kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulundu, Kursiyerlerle sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezdeki GÖLMEK Kursları olan Pastacılık, Mefruşat, El Nakışı, Giyim ve İğne Oyası kurslarını ziyaret ettiğinde Bayanların göstermiş olduğu ilgi ve katılımın üst seviyede olmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti. Başkan Ellibeş, çalışkan, üretken tüm Bayanlarımızın her zaman yanındayız, destek vermeye katkı sağlamaya Belediyelerimizin imkanları ölçüsünde devam edeceğiz dedi.

Ziyaret içerisinde Pastacılık Kursu Kursiyerleri, Muharrem ayı münasebetiyle misafirlere aşure ikramında bulundular.

Başkan Ellibeş ayrıca , Bayanlarımızın böylesine yoğun ilgi ve katılım gösterdiği Kursların Bayanlarımızın becerilerini geliştirmede, boş zamanlarını değerlendirmede ayrıca ev ekonomilerine katkı sağlamasında büyük etken.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, El emeği göz nuru olan bu çalışmalar sayesinde Bayanların hem boş zamanları değerlendirme hem de ev ekonomisine katkı sağlanılması açısından bayanların rahatlıkla yapabilecekleri birer çalışma olduğunu belirtti. Bu tip kursların ilçe genelinde Belediyemiz bünyesinde oluşturulan Gölmek ve Halk Eğitim Kurslarıyla yoğun ilgi gördüğünü bu ilgi ve katılımlardan dolayı Bayanları takdir ediyorum. Her zaman yanınızdayım dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL