Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Başkan Gür Kadın Kolları ile Kongre Öncesi Buluştu | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Başkan Gür Kadın Kolları ile Kongre Öncesi Buluştu

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yaklaşan kadın kolları kongresi öncesinde teşkilatının kadın kolları ile bir araya geldi. Ak Parti Çayırova Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan İlçe..

Başkan Gür Kadın Kolları ile Kongre Öncesi Buluştu

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yaklaşan kadın kolları kongresi öncesinde teşkilatının kadın kolları ile bir araya geldi.

Ak Parti Çayırova Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan İlçe Başkanı Gür, yaklaşan kongre öncesinde görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Gür konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada “Kadın kolları toplantısına iştirak ederek kongre süreci ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.Elde ettiğimiz başarılarda büyük pay sahibi olan kadın kollarımızın kongre sürecini titizlikle takip edip süreci başarıyla tamamlayacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL