Afet Genel Güncel İzmit Manşetler

Başkan Hürriyet Afet Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Deprem felaketinin yaşanmasının ardından hemen afet bölgesine giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ilk günlerden itibaren vatandaşların dertlerine ortak oluyor İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi..

Başkan Hürriyet Afet Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Deprem felaketinin yaşanmasının ardından hemen afet bölgesine giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ilk günlerden itibaren vatandaşların dertlerine ortak oluyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi ekipleri merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından afetzedelere destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Hürriyet sık sık bölgeye giderek hem depremzede vatandaşlarla görüşüyor hem de İzmit Belediyesi tarafından bölgede gerçekleştirilen çalışmaları inceliyor.

SARIBAL VE KAFTANCIOĞLU VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Hürriyet geçtiğimiz günlerde CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte İzmit Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulan aşevinin bulunduğu çadır kentte kalan vatandaşları ziyaret ederek depremzedelerin dertlerini, sıkıntılarını dinledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL