Genel Güncel İzmit Manşetler

Başkan Hürriyet Vatandaşların Berat Kandilini Kutladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda yaşanan deprem felaketleri sonrasında dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı bugünlerde Berat Kandilinde edilen duaların kabul olmasını diledi İzmit Belediye..

Başkan Hürriyet Vatandaşların Berat Kandilini Kutladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda yaşanan deprem felaketleri sonrasında dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı bugünlerde Berat Kandilinde edilen duaların kabul olmasını diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutladı. Tüm İslam aleminin kandilini kutlayan ve yürekten edilen duaların kabul olmasını dileyen başkan Hürriyet mesajında, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Gecesine bir kez daha ulaşabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

“BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU”
Berat Kandilinin, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu, zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Müslümanların, yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, yaptıkları hataların bağışlanmasını diledikleri, huzurla doldukları kutsal gece hepimiz için bir fırsat. Berat Kandilinin insanlığa sağlık, sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Depremde yitirdiğimiz halkımıza bir kez daha rahmet, geride kalanlara başsağlığı diliyorum. İzmitli hemşerilerimin ve İslam aleminin kandilini kutluyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL